Kérdéseid válasza egy kattintásra

Az AI asszisztens a modern munkahelyek új, digitális társa. Nem csak egy egyszerű chatbot, hanem egy komplex tudásbázissal rendelkező mesterséges intelligencia, amely készen áll arra, hogy válaszoljon a te vagy munkatársaid kérdéseire. Legyen szó új alkalmazottak bevezetéséről, specifikus munkafolyamatokról vagy értékesítési stratégiákról, az AI asszisztens pontos válaszokkal szolgál, csökkentve ezzel a hibákat, növelve az effektivitást és maximalizálva a munkatársak termelékenységét.

95

a felhasználók kérdéseinek az első beszélgetés során megoldódik.

CÉGEK, AKIK MINKET VÁLASZTOTTAK

Mik az előnyei egy Tudásbázis alapú AI asszisztensnek?

Hatékony betanítás, kérdések nélkül

A betanítás idején az új alkalmazottaknak rengeteg kérdése merülhet fel, amelyek terhelhetik a felettesek idejét. AI asszisztensünkkel azonban könnyedén hozzáférhetnek a szükséges információkhoz anélkül, hogy bárkit is zavarnának.

Az értékesítők legjobb barátja

Az értékesítési folyamatokkal kapcsolatos kérdések könnyen elakaszthatják a munkát. A Tudásbázis alapú AI asszisztens biztosítja, hogy az értékesítők azonnal kapjanak útmutatást a következő lépésekről, vagy választ kaphassanak bármely eladási stratégiával kapcsolatos kérdésre.

Minden információ, egy helyen

Nem számít, hogy milyen részletes vagy összetett a kérdés – az asszisztens mindig a legfrissebb és legpontosabb információval rendelkezik, amelyek az adott pillanatban szükségesek.

Csökkenő adminisztratív terhek

Az asszisztens csökkenti a felesleges kommunikációs zavarokat és növeli az önállóságot a munkahelyen. Az eredmény? Egy hatékonyabb csapat, kevesebb stresszel.

Minden a hatékonyságról szól

Az új munkatársak betanítása vagy a meglévő alkalmazottak támogatása a mindennapi feladatokban kulcsfontosságú. Az AI asszisztens lehetővé teszi, hogy minden kérdésre azonnal választ kapjanak, minimalizálva az időveszteséget és növelve a termelékenységet.

Ekkorára fog növekedni a Mesterséges Intelligencia piaca 2030-ig.

az ügyfelek kérdéseinek az első beszélgetés során megoldódik.

csökkenés a lemorzsolódásban.

az ügyfeleknek nem vár többet 2 percnél egy válaszra.

Tapasztald meg az AI által vezérelt tudást

Jelentkezz most egy ingyenes bemutatóra, és fedezd fel, hogyan teheti hatékonyabbá és egyszerűbbé a munkafolyamatokat a Tudásbázis alapú AI asszisztens használatával.

terelvalaszto

Írj nekünk itt,…

Ha mégse itt szeretnél írni nekünk: info@horizonx.hu

… vagy jelentkezz konzultációra